Preview Mode Links will not work in preview mode

SoftwareCaptains

Dec 7, 2021

Herman Kenens heeft jarenlang grote teams geleid. Vandaag deelt hij zijn ervaringen met SoftwareCaptains. We zoomen in op Team spirit en alles wat daarmee te maken heeft. Ook remote working en zelfs 1-to-1s komen aan bod. Veel luisterplezier!


Nov 29, 2021

Over kwaliteit kan ik uren discussiëren. Wat is kwaliteit? Hoe zorg je voor kwaliteit? Waar zitten de quick wins voor een software development team?
In de SoftwareCaptains podcast van vandaag leer ik veel bij van Thomas Noë. Thomas is verantwoordelijk geweest voor kwaliteit bij ING, Acerta, Ogone, Collibra en...


Nov 3, 2021

Omar Mohout is Head of Digital bij Nova Reperta en begeleidt daar bedrijven in hun digitale transformatie. Hiervoor heeft jaren ervaring opgebouwd met startups en scaleups. Het is een korte aflevering geworden, maar één met tjokvol inzichten voor CTOs én mensen die met techbedrijven werken. Een bloemlezing:

* "De rol...


Oct 12, 2021

Vandaag praat SoftwareCaptains met Nick Boucart. Nick begeleidt al 13 jaar startups en scaleups bij Sirris. Hij heeft dus al heel wat bedrijven zien passeren. Ik vraag hem het geheim voor een succesvolle startup, en wat de rol van de CTO daarin is. Het werd drie kwartier luisterplezier!


Oct 5, 2021

Emoties. Niet veel mensen associëren dat met de rol van CTO. En toch zijn ze belangrijk, ook voor een CTO.
In deze aflevering van de SoftwareCaptains podcast praat ik met Klaas Bals over emoties en relaties tussen mensen. Het bleek een verrassend interessant onderwerp!
Klaas is niet van de minsten. Hij heeft als CTO en...